Van Pelt architecten initiëert en ontwerpt de palaverbox!

PALAVER betekent praten, lang heen en weer praten, wij voegen daaraan de dimensie toe: ONTMOETEN

𝘞𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘩𝘦𝘵 𝘱𝘳𝘦𝘤𝘪𝘦𝘴?

De Palaverbox is de oplossing voor risicogroepen en hun dierbaren, die elkaar, van dichtbij zonder fysiek contact, willen ontmoeten. De Palaverbox is compact, flexibel en uniek, het past in elke omgeving.

𝘏𝘰𝘦 𝘻𝘪𝘵 𝘩𝘦𝘵 𝘪𝘯 𝘦𝘭𝘬𝘢𝘢𝘳?

De Palaverbox is een transparant volume met gescheiden entree’s, twee verblijfsruimten die door een glazen wand afzonderlijk te betreden zijn. Bij elkaar zijn zonder fysiek contact. De Palaverbox is multifunctioneel doordat het ook als bijvoorbeeld theehuis kan worden ingericht waarbij de glazen tussenwand is weggehaald.

De eerste Palaverbox wordt nu gerealiseerd en deze maand in mei 2020 geplaatst op zorglocatie Klein Engelenburg in Brummen.