VRIJSTAANDE MANTELZORGWONINGEN ROOSENDAAL

Architectonische inpassing in de wijk en de uitstraling van de woning waren van groot belang bij het ontwerp. De houten gevelbekleding in verschillende tinten geven een speelsheid en individualiteit aan de verschillende woon-units. De verticaliteit van de latten benadrukt de hoogte en vorm van het volume. Door een rustige basiskleur die in verschillende nuances wordt toegepast, ontstaat er eenheid in de woningen. Verschillende kleuraccenten zorgen voor diversiteit in de groep woningen.

De tijdelijkheid en inpassing van woning en terras in het groene park is ook een belangrijk uitgangspunt in het ontwerp. De groene inrichting door middel van snelgroeiende planten en grassen en het gebruik van plantenbakken en vlonders geven een individueel en huiselijk karakter aan de tijdelijke en flexibele mantelzorgwoningen.
 
Plaats: Roosendaal
Opdrachtgever: DUO-wonen