Van Pelt Architecten

Ons bureau: Compleet!

VPAA

De lijst met projecten illustreert zowel de breedte als de diepte van onze ervaring. We ontwerpen aantrekkelijke woningen, zowel in de particuliere als in de gesubsidieerde sector. De architectonische en stedenbouwkundige uitdaging kan ons niet groot genoeg zijn. Daarnaast realiseren we bedrijfsgebouwen, agrarische bedrijfspanden, sporthallen en verzorgingshuizen. We voeren aansprekende renovatieprojecten uit die verleden en heden op intelligente wijze aan elkaar koppelen.

Projecten met een publieke functie hebben zich in de portfolio van Van Pelt architecten ontwikkeld tot een specialisme. Opdrachtgevers in de publieke sector kiezen voor Van Pelt architecten omdat wij in staat zijn het complete traject uit te voeren. Van programma van eisen, de locatie- en haalbaarheidsstudie tot en met de realisatie. Voorbeelden zijn gemeentehuizen en stadskantoren, politiebureaus en brandweerkazernes, scholen en onderwijsgebouwen. Gebouwen die functioneel, behaaglijk en herkenbaar moeten zijn en moeten passen in de omgeving. Wij voeren deze projecten uit in binnen- en buitenland.

Kortom, zoekt u een architect die in staat is uw project van begin tot eind te begeleiden en perfect uit te voeren; die vorm en functie architectonisch en bouwtechnisch met elkaar weet te verenigen, dan is Van Pelt architecten het kantoor dat u zoekt. We gaan graag voor u aan de slag!

Van Pelt Architecten